Πολιτική επιστροφής προιόντων

Στο Allfragrances.gr προσπαθούμε να προσφέρουμε 100% ικανοποίηση σε όλους τους πολύτιμους πελάτες μας. Προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή ελαττωματικών αντικειμένων ή αντικειμένων που διαφέρουν σημαντικά από την περιγραφή μας, αλλά δεν αποδεχθήκαμε τα χρησιμοποιημένα αρώματα ή προϊόντα με οποιοδήποτε είδος χρήσης.

  1. Είδη σημαντικά διαφορετικά από την περιγραφή του καταστήματός μας.

Ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 2 ημερών από την παράδοση των αντικειμένων και να μας στείλει φωτογραφίες μέσω email για να υποστηρίξει αξιώσεις για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Ωστόσο, το Allfragrances.gr ΔΕΝ είναι υπεύθυνο για σπασμένα προϊόντα από απρόσεκτο πελάτη.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την επιστροφή αντικειμένων στην αρχική του κατάσταση εντός 2 εβδομάδων από την παράδοση. Οι επιστροφές πρέπει να γίνονται μέσω συστημένης αλληλογραφίας με έξοδα του πελάτη. Καταχωρίστε έναν online αριθμό παρακολούθησης παράδοσης.

  1. Λανθασμένη διεύθυνση παράδοσης

Το Allfragrances.gr αποστέλλει όλες τις παραγγελίες στη διεύθυνση που παρέχεται από τον πελάτη. Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για την υποβολή όλων των απαιτούμενων πληροφοριών διεύθυνσης. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες αποστολής ήταν λανθασμένες ή ελλιπείς κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς,

Το Allfragrances.gr δεν θα είναι υπεύθυνο για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις για την αποστολή ή την ανάκτηση ενός πακέτου.