Πολιτική παράδοσης & επιλογές αποστολής

Πολιτική παράδοσης

ένα. Εύρος παράδοσης – Το Allfragrances.gr θα μπορούσε να αποσταλεί οπουδήποτε στην Ευρώπη.

σι. D.D.U – Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται ως “D.D.U.” (Παράδοση Δασών Χωρίς Πληρωμή), το Allfragrances.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις όπως φόρους, δασμούς ή τιμολόγια που ενδέχεται να ισχύουν για διεθνείς παραγγελίες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, επικοινωνήστε με το τοπικό σας γραφείο. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας αναφέρονται σε ευρώ της ΕΕ.

ντο. Ακύρωση – Μόλις υποβληθεί η παραγγελία μας, μπορείτε να ακυρώσετε εντός 24 ωρών πριν από την έναρξη της διαδικασίας παραγγελίας. Δεν προσφέρουμε ακύρωση ή επιστροφή χρημάτων μόλις ξεκινήσει η εργασία στην παραγγελία σας. Εάν ακυρώνετε προτού ξεκινήσει η εργασία, τότε θα σας επιστρέψουμε πλήρως την πληρωμή σας μέσω της μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήσατε. Εάν όχι, θα επιβάλουμε σχετικές χρεώσεις σύμφωνα με την εκτελέσιμη κατάσταση της παραγγελίας σας.

ρε. Χρόνος επεξεργασίας – Όλες οι παραγγελίες θα πρέπει να φτάσουν εντός 3-7 εργάσιμων ημερών. Εξαρτάται από την ακριβή τοποθεσία σας. Μόλις υποβληθεί η παραγγελία σας, θα σταλεί ένα μήνυμα ειδοποίησης για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον χρόνο παράδοσης ή θέλετε να σπεύσετε την παραγγελία σας για επείγουσα περίσταση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 12 ωρών.

μι. Απαίτηση αλλαγής – Μόλις πληρωθεί και επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Θα προχωρήσουμε με όλα όσα χρειάζονται για τη διαχείριση της συσκευασίας και της αποστολής της παραγγελίας σας.

φά. Χρόνος αποστολής – Η διεθνής παράδοση μπορεί να διαρκέσει 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες μέσω DPD. Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα σταλεί ειδοποίηση στο πλαίσιο e-mail που έχετε δηλώσει στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να βρείτε έναν αριθμό παρακολούθησης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας στο διαδίκτυο.

Επιλογές αποστολής
Το Allfragrances.gr χρησιμοποιεί μόνο DPD. https://www.DPD.com

Εάν έχετε ειδικά αιτήματα σχετικά με την επιλογή αποστολής ή την κατάσταση παράδοσης, μπορείτε να αφήσετε το αίτημά σας στο “Έρευνα παραγγελίας” ή να επικοινωνήσετε απευθείας με την ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση στο allfragrances.gr@gmail.com.